Alle straten in Filsdorf

Filsdorf heeft 17 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Filsdorf. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Stampersgat - Een pittoresk dorp in Nederland

Stampersgat is een klein dorp gelegen in de provincie Noord-Brabant, in Nederland. Het dorp heeft een rijke geschiedenis en ademt nog altijd een authentieke sfeer uit. Met zijn karakteristieke straatjes en historische gebouwen is Stampersgat zeker een bezoek waard.

Een van de opvallendste bezienswaardigheden in Stampersgat is de Sint Antoniuskerk. Deze prachtige kerk dateert uit de 15e eeuw en is een mooi voorbeeld van Gotische architectuur. Binnen vind je een aantal unieke kunstwerken en religieuze voorwerpen die de rijke historie van het dorp weerspiegelen.

Stampersgat is omringd door een groene omgeving, wat het perfect maakt voor natuurliefhebbers. Je kunt hier heerlijk wandelen of fietsen langs de uitgestrekte weilanden en pittoreske waterwegen. De rust en stilte van het platteland zorgen voor de ultieme ontspanning.

Naast de natuurlijke schoonheid heeft Stampersgat ook enkele gezellige cafés en restaurants waar je kunt genieten van lokale lekkernijen. Probeer zeker eens de Brabantse worstenbroodjes of de typische streekgerechten. De gastvrijheid van de locals maakt het plaatje compleet.

Straatnaam
Lëtzebuergerstrooss
Munnerëferstrooss
Dräikantonstrooss
Am Pesch
Uespelterwee
Buchholzerwee
Am Felteseck
An Schneider
Kabesbierg
Trotzeneck
Gässel
Am Eck
Kiirchestrooss
Am klengen Eck
Läichewee
Woneschwee
rue de Mondorf