Alle straten in Fennange

Fennange heeft 9 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Fennange. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Gasselternijveenschemond

Gasselternijveenschemond is een dorp in de provincie Drenthe, gelegen in het noorden van Nederland. Het dorp ligt in de gemeente Aa en Hunze en heeft ongeveer 900 inwoners.

Gasselternijveenschemond is ontstaan in de 19e eeuw, toen veenarbeiders zich hier vestigden. Het dorp dankt zijn naam aan het kanaal dat erdoorheen loopt, genaamd het Stadskanaal, en aan de nabijgelegen dorpen Gasselternijveen en Gasselternijveenschemond.

Het dorp heeft een landelijk karakter en is omgeven door prachtige natuurgebieden, zoals het Hunzedal en het Drouwenerzand. Hierdoor is Gasselternijveenschemond een geliefde bestemming voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers.

In Gasselternijveenschemond bevinden zich enkele voorzieningen, zoals een basisschool en een sportvereniging. Voor verdere faciliteiten, zoals winkels en restaurants, kunnen de inwoners terecht in omliggende dorpen zoals Gasselternijveen en Stadskanaal.

Straatnaam
Route d'Esch
Rue des Champs
Rue des Alouettes
Peiffeschhaff
Hieselterhaff
Rue Flaibano
Rue Marie Juncker-Christnach
Rue de l'Église
Op Grimmelbach