Alle straten in Ernzen

Ernzen heeft 6 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Ernzen. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Ontdek het charmante dorp Winterswijk Henxel

Winterswijk Henxel is een pittoresk dorp gelegen in het oosten van Nederland. Met zijn rustige en landelijke karakter trekt het jaarlijks veel bezoekers die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie in de natuur.

De omgeving van Winterswijk Henxel biedt tal van mogelijkheden om te genieten van het prachtige landschap. Met uitgestrekte bossen, groene weilanden en schilderachtige heggen is het een paradijs voor wandelaars en fietsers. Verken de vele fietsroutes en wandelpaden die u leiden langs historische boerderijen, mooie landweggetjes en gezellige dorpjes.

Naast de natuurlijke schoonheid heeft Winterswijk Henxel ook een rijke geschiedenis. Het dorp heeft een aantal historische bezienswaardigheden, waaronder de prachtige Sint Jacobuskerk uit de 15e eeuw. Breng ook een bezoek aan het Nationaal Landschap Winterswijk, waar u kunt genieten van het unieke coulisselandschap dat wordt gekenmerkt door houtwallen en kleine akkers.

Als u op zoek bent naar een plek om te verblijven, heeft Winterswijk Henxel verschillende accommodaties te bieden. Van knusse bed & breakfasts tot gezellige vakantiehuizen, er is voor elk wat wils. Geniet van de lokale keuken in een van de gezellige restaurants en proef de heerlijke streekproducten, zoals de bekende Winterswijkse krentenwegge.

Straatnaam
Montée d'Ernzen
Rue de Larochette
Rue Birkesfeld
Rue Hansgoergerfeld
Rue Distelfeld
Carrière d'Ernzen