Alle straten in Enscherange

Enscherange heeft 13 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Enscherange. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Klooster Lidlum: Een unieke plek vol historie en rust

Welkom bij Klooster Lidlum, een prachtige plek gelegen in Nederland waar geschiedenis, rust en schoonheid samenkomen. Dit bijzondere klooster is een perfecte plek om te ontsnappen aan het drukke leven en te genieten van de serene omgeving.

Gesitueerd in de provincie Friesland, vlakbij het pittoreske dorpje Lidlum, biedt Klooster Lidlum bezoekers een unieke ervaring. Dit historische klooster, dat dateert uit de 12e eeuw, is nu een beschermd monument en ademt nog altijd de sfeer van lang vervlogen tijden.

Wanneer je het terrein van Klooster Lidlum betreedt, word je direct betoverd door de prachtige architectuur en de serene omgeving. De rustige tuinen bieden een oase van groen en vormen een plek van ontspanning en contemplatie.

Naast het bewonderen van het klooster en het verkennen van de tuinen, kun je in Klooster Lidlum ook genieten van verschillende activiteiten. Zo worden er regelmatig culturele evenementen, workshops en tentoonstellingen georganiseerd. Je kunt deelnemen aan rondleidingen om meer te leren over de geschiedenis van het klooster en de rol die het speelde in het verleden.

Straatnaam
Op der Schleckt
Ierwescht Duerf
Am Gronn
Ënnescht Duerf
Bei der Kierch
Am Burreneck
Klierwerstrooss
Op dräi Kräizer
Plakesch Lee
A Geesswénkel
Freresmillen
Um Bierg
Um Gaertchen