Alle straten in Elvange

Elvange heeft 27 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Elvange. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Haghorst

Haghorst is een klein dorp in de provincie Noord-Brabant in Nederland. Met een bevolking van ongeveer 1200 mensen is het een rustige en vredige plek om te wonen. Het dorp ligt in het hart van het platteland, omringd door groene velden en landelijke charme.

Hoewel Haghorst klein is, heeft het toch genoeg te bieden. Het dorp heeft een paar gezellige cafés en restaurants waar je kunt genieten van lokale gerechten en drankjes. Daarnaast zijn er ook enkele kleine winkels en bedrijven waar je boodschappen kunt doen of diensten kunt afnemen.

Wat Haghorst echt bijzonder maakt, is de prachtige natuurlijke omgeving. Het dorp is omringd door uitgestrekte weilanden en glooiende heuvels, perfect voor wandel- en fietstochten. Er zijn verschillende wandelroutes en fietspaden die je kunt volgen om de prachtige landschappen te verkennen.

Als je geïnteresseerd bent in geschiedenis, bezoek dan zeker de Sint-Johannes de Doperkerk, een historische kerk uit de 19e eeuw. Deze kerk is een belangrijk monument in Haghorst en een bezoek is zeker de moeite waard.

Straatnaam
Rue d'Emerange
Nidderbuer
Hannert de Gaarden
Bounebierg
Op der Zoepp
Rue de Burmerange
Cité Waertzgaertchen
Rue de Mondorf
Rue d'Ellange
Rue de Wintrange
Rue Pierre Diederich
Schoulstrooss
Rue Marie-Josée Deny
Rue Guillaume Bertrand
Cité Ovenacker
A Frantzen
Rue Nicolas Brucher
Millewee
Kierchewee
Kräizerbucherstrooss
Rue des Prés
Gruefwee
Haaptstrooss
Rue du Bois
Näerdenerstrooss
Rue des Champs
Al Wangerten