Alle straten in Ellange

Ellange heeft 14 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Ellange. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Mechelen is een prachtig dorp in Nederland, gelegen in de provincie Limburg. Het dorp heeft een rijke geschiedenis en staat bekend om zijn pittoreske straatjes en historische gebouwen.

Een van de hoogtepunten van Mechelen is de Sint-Jan de Doperkerk, een imposante kerk die dateert uit de 15e eeuw. Het interieur van de kerk is adembenemend, met mooie fresco's en prachtige glas-in-loodramen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de kerk te beklimmen en vanaf de toren te genieten van een panoramisch uitzicht over het dorp.

Naast de kerk zijn er nog veel meer historische gebouwen te vinden in Mechelen, waaronder het oude gemeentehuis en verschillende mooie vakwerkhuizen. Het is heerlijk om door de smalle straatjes te wandelen en jezelf onder te dompelen in de sfeer van vroeger.

Natuurliefhebbers zullen ook genieten van een bezoek aan Mechelen. Het dorp ligt namelijk aan de rand van het prachtige Geuldal, een mooi natuurgebied waar je kunt wandelen en fietsen. Het landschap is hier glooiend en groen, met mooie bossen en weiden. Een ideale plek om tot rust te komen en te genieten van de natuur.

Straatnaam
Rue du Curé
Z.A.E. Le Triangle Vert
Route d'Erpeldange
Op dem Ewent
Route de Remich
Rue de la Gare
Rue du Cimetière
Rue de l'Eau
Op der Breck
Rue de l'Eglise
Route de Mondorf
Rue Killen
Rue des Champs
Rue du Lavoir