Alle straten in Ehlerange

Ehlerange heeft 10 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Ehlerange. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Harkstede: Een rustig dorp in het hart van Nederland

Welkom in Harkstede, een pittoresk dorp gelegen in de provincie Groningen in het noorden van Nederland. Met zijn historische charme, rustige omgeving en prachtige landschap is Harkstede een ideale bestemming voor liefhebbers van natuur en cultuur.

Harkstede ligt op slechts 15 kilometer afstand van de bruisende stad Groningen, maar biedt een wereld van verschil. Hier vind je geen drukte en hectiek, maar juist een oase van rust en stilte. Het dorp is omringd door groene weilanden, schilderachtige boerderijen en prachtige natuurgebieden zoals het natuurgebied 'De Baggerputten' en het 'Meerstad'.

Harkstede heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. In het dorp vind je nog vele historische gebouwen en bezienswaardigheden, zoals de prachtige Sint-Martinuskerk uit de 13e eeuw en het historische landgoed 'Fraeylemaborg'. Dit prachtige landhuis is omgeven door een schilderachtig park en is zeker een bezoek waard.

Naast de natuur en de cultuur heeft Harkstede ook veel te bieden op het gebied van recreatie. Het dorp beschikt over een modern sportcentrum, diverse sportverenigingen en vele fiets- en wandelroutes die je door de mooie omgeving leiden. Ook kun je genieten van heerlijke streekgerechten in een van de gezellige restaurants of cafés in het dorp.

Straatnaam
Cité Op Gewaennchen
ZARE Ouest
Rue de Mondercange
Rue de Sanem
Rue Brillbaach
Rue d'Esch
ZARE Est
Rue Neuve
Rue Kulturschapp
Place des Acacias