Alle straten in Doncols

Doncols heeft 13 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Doncols. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Welkom in Meerssen, Nederland

Meerssen is een pittoresk stadje in de provincie Limburg, gelegen in het zuiden van Nederland. Het is een historische plaats met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd. Meerssen is omgeven door prachtige natuur, waaronder het prachtige heuvellandschap dat typerend is voor deze regio.

Een van de bekendste bezienswaardigheden in Meerssen is de Basiliek van het Heilig Sacrament. Deze imposante kerk is een belangrijk religieus monument en trekt jaarlijks vele bezoekers. Daarnaast zijn er tal van andere historische gebouwen en monumenten te vinden in Meerssen, zoals het Kasteel Borgharen en het Proosdijhuis.

Meerssen is ook een populaire bestemming voor natuurliefhebbers. Het stadje ligt vlak bij het prachtige natuurgebied de Maasvallei, waar wandelaars en fietsers kunnen genieten van de schilderachtige landschappen en de diverse flora en fauna. Daarnaast is het ook mogelijk om een boottocht te maken op de Maas en zo de omgeving vanaf het water te verkennen.

Naast de natuur en de historische bezienswaardigheden heeft Meerssen ook een levendig centrum met gezellige winkelstraatjes, restaurants en terrasjes. Hier kun je heerlijk eten en drinken en genieten van de gastvrijheid van de lokale bevolking. Kortom, Meerssen biedt voor ieder wat wils en is zeker een bezoek waard!

Straatnaam
Koffergaass
Op Ruchat
Duerfstrooss
Bohey
Chemin des Douaniers
Aale Wee
Bastnicherstrooss
Um Quart
Sutris Wee
Um Weschbur
Op der Baach
Chemin des Loups
Kirchewee