Alle straten in Direndall

Direndall heeft 1 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Direndall. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Zelhem: Een pittoresk dorp in Nederland

Zelhem is een charmant dorpje gelegen in de prachtige Achterhoek, een regio in het oosten van Nederland. Met zijn rijke geschiedenis, adembenemende landschappen en gastvrije bevolking is Zelhem een ideale bestemming voor zowel toeristen als natuurliefhebbers.

Kenmerkend voor Zelhem zijn de schilderachtige boerderijen, oude watermolens en idyllische wandelpaden. Er is geen betere manier om de omgeving te verkennen dan met de fiets of te voet. Het pittoreske landschap biedt diverse routes, variërend van korte tochten tot langere afstanden door uitgestrekte bossen, weilanden en sfeervolle dorpjes.

Naast de natuurpracht heeft Zelhem ook een levendige cultuur. Het dorp is trots op zijn jaarlijkse kermis, die al sinds de 18e eeuw plaatsvindt. Deze traditionele festiviteiten trekken elk jaar duizenden bezoekers uit de hele regio. Daarnaast staat Zelhem bekend om zijn Volkscross, een spectaculaire paardenrace die plaatsvindt in een nabijgelegen veld.

Wie van geschiedenis houdt, kan een bezoek brengen aan de historische Sint-Willebrorduskerk. Deze kerk dateert uit de 15e eeuw en is een mix van gotische en romaanse architectuur. Het interieur van de kerk is adembenemend, met prachtige glas-in-loodramen en een imposant orgel.

Straatnaam
Am Direndall