Alle straten in Deiffelt

Deiffelt heeft 3 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Deiffelt. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Hitzum: Een klein dorp in Nederland

Hitzum is een klein maar charmant dorp gelegen in Nederland. Het ligt in de provincie Friesland, in het noorden van het land. Hoewel het misschien niet de grootste toeristische attractie is, heeft Hitzum toch veel te bieden voor bezoekers die op zoek zijn naar rust en authenticiteit.

Hitzum heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 9e eeuw. Het dorp staat bekend om zijn historische boerderijen en prachtige landschappen. Wandelen en fietsen zijn populaire activiteiten in de omgeving, vanwege de landelijke sfeer en het uitgestrekte platteland.

Naast de natuurlijke schoonheid heeft Hitzum ook enkele culturele bezienswaardigheden. Een voorbeeld hiervan is de Hitzumer Klaskar, een historisch dorpsmonument dat dateert uit de 15e eeuw. Deze voormalige kerk is nu in gebruik als cultureel centrum en biedt verschillende evenementen en exposities aan.

Als je een liefhebber bent van geschiedenis en cultuur, is Hitzum zeker een bezoek waard. Het pittoreske dorpje en de vriendelijke bevolking zorgen voor een unieke ervaring. Vergeet niet om de lokale specialiteiten te proeven, zoals de bekende Friese kaas en verse zuivelproducten.

Straatnaam
Haaptstrooss
Stackemer Pad
Aasselburrer Wee