Alle straten in Dahl

Dahl heeft 10 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Dahl. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Boxmeer, Nederland

Boxmeer is een gemeente en plaats gelegen in de provincie Noord-Brabant, in het zuidoosten van Nederland. Gelegen aan de oevers van de Maas, heeft de stad een rijke historie en veel te bieden aan bezoekers.

Boxmeer staat bekend om zijn prachtige landschap, met uitgestrekte bossen, weelderige weilanden en schilderachtige rivieroevers. Het is daarom een populaire bestemming voor natuurliefhebbers en wandelaars.

Naast de natuurlijke schoonheid heeft Boxmeer ook een levendig stadscentrum met winkels, restaurants en cafés. Het is een gezellige plek om te winkelen, een hapje te eten of te genieten van een drankje op een terras.

Een ander hoogtepunt van Boxmeer is Kasteel Boxmeer, een historisch kasteel dat dateert uit de 17e eeuw. Het kasteel wordt omgeven door een prachtig park en is open voor bezoekers. Het biedt een fascinerend kijkje in het verleden van deze regio.

Straatnaam
Duerfstrooss
Daehlerbaach
Kiirchewee
Op der Héicht
Nacherwee
Op der Heckt
D'Weltzer Strooss
Um Aale Wee
Am Aastert
Weltzerwee