Alle straten in Contern

Contern heeft 44 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Contern. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Balloo is een klein dorp in de provincie Drenthe in Nederland. Het ligt in het noordoosten van het land, tussen de steden Assen en Groningen. Balloo heeft een landelijk en rustig karakter, met veel groene en landelijke omgeving.

De meeste bekende bezienswaardigheid in Balloo is de Hunebedden. Deze prehistorische grafmonumenten zijn meer dan 5000 jaar oud en zijn een belangrijk onderdeel van de Drentse geschiedenis. Het is mogelijk om de hunebedden te bezoeken en meer te leren over de oude beschavingen die hier hebben gewoond.

Naast de hunebedden heeft Balloo ook veel mooie fiets- en wandelroutes. Het landschap is hier erg gevarieerd, met bossen, heidevelden en weilanden. Het is een ideale plek om te genieten van de rust en de natuur.

Als je de omgeving van Balloo wilt verkennen, kun je ook een bezoek brengen aan het nabijgelegen Nationaal Park Drentsche Aa. Dit park is een van de grootste natuurgebieden van Nederland en heeft prachtige wandel- en fietspaden.

Straatnaam
Rue du Kroentgeshof
Rue de Moutfort
Rue Edmond Reuter
Rue de Luxembourg
Réimer Wee
Rue Läiteschbaach
Rue des Chaux
Rue Von Der Feltz
Rue de la Forêt
Rue des Champs
An de Leessen
An de Steng
Place de la Mairie
In der Grof
Rue Daniel Grün
Rue Albert Simon
Rue de l'Etang
Am Grëndel
An de Päschen
Rue des Prés
Op Bricherpad
Rue Paul Medinger
Kroentgeshof
Impasse de la Forêt
Square Peter Dussmann
Rue de Syren
Rue Belle-Vue
Rue Bel'Air
Rue General Patton
Rue Gabriel Weis
Op der Haangels
Rue Beau-Soleil
Rue Goell
Rue des Sports
Rue Roger Leiner
Op der Kaul
Rue Paul Rischard
Allée Klaus-Michael Kühne
Bourgheid
Faerschthaff
Beim Schmilberbour
Rue Roger Diederich
Rue Jacques Diedenhofen
Chaux de Contern