Alle straten in Consdorf

Consdorf heeft 19 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Consdorf. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Plaats: Haren Gn

Haren Gn is een plaats gelegen in de provincie Groningen in Nederland. Het is een gezellig dorp met een rijke geschiedenis en diverse bezienswaardigheden.

Een van de bekendste bezienswaardigheden in Haren Gn is Landgoed Haren. Dit prachtige landgoed is omringd door prachtige tuinen en bos, en biedt een oase van rust en natuur. Het landgoed heeft ook een kasteel dat vaak gebruikt wordt voor evenementen en trouwerijen.

Daarnaast is er het Paterswoldsemeer, een groot meer dat zich uitstrekt over de grens van Haren Gn en Groningen. Het meer is geliefd bij watersportliefhebbers en biedt volop mogelijkheden om te zeilen, kanoën en windsurfen.

Verder heeft Haren Gn een gezellig centrum met diverse winkels, restaurants en terrassen. Het is een perfecte plek om lekker te winkelen of te genieten van een hapje en een drankje op een zonnige dag. Ook worden er regelmatig evenementen georganiseerd in het centrum, zoals markten en braderieën.

Straatnaam
Route d'Echternach
Rue Burgknapp
Huelewee
Rue de la Mairie
Rue du Mullerthal
A Wonesch
Rue Ousterholz
Route de Luxembourg
Rue Melicksheck
Konsdreffermillen
Rue Hicht
Rue du Mur
Rue de Berdorf
Rue Greveneck
Rue Hiehl
Rue Dielchen
Rue Alsbach
Rue Kuelscheier
Crispent