Alle straten in Capellen

Capellen heeft 27 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Capellen. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Woerden is een stad en gemeente in de provincie Utrecht, gelegen in het midden van Nederland. De stad heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd.

Woerden staat vooral bekend om zijn historische centrum met prachtige grachten, oude gebouwen en gezellige winkelstraten. Een wandeling door de stad voelt als een reis terug in de tijd.

Een van de meest opvallende bezienswaardigheden van Woerden is het kasteel van Woerden. Dit middeleeuwse kasteel is prachtig bewaard gebleven en is nu een museum waar je meer kunt leren over de geschiedenis van de stad.

Woerden is ook bekend om zijn kaas. Elke zaterdagochtend vindt in de stad een traditionele kaasmarkt plaats, waar boeren hun kazen verkopen. Dit is een unieke ervaring die je niet mag missen als je in de buurt bent.

Straatnaam
Route d'Arlon
Parc d'Activités Capellen
Rue Joseph et Marcel Becker
Rue du Kiem
Rue de la Forêt
Rannerwee
Rue Basse
Rue Henri Funck
Avenue Grand-Duc Jean
Rue Paul Glück
Rue René Moes
Rue Carlo Gausché
Rue François Bernard
Rue Jean Morth
Rue Hireknapp
Rue Georges Weber
Rue de la Montée
Rue Dr Ferdinand Frieden
Rue Michel Rodange
Rue de la Gare
Rue François Nockels
Domaine Beaulieu
Rue Armand Even
Rue Aloyse Simon
Route d'Olm
Route de Koerich
Rue Charles Risch