Alle straten in Buschdorf

Buschdorf heeft 10 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Buschdorf. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Reijmerstok, een pittoresk dorpje in Nederland

Reijmerstok is een klein dorpje gelegen in het zuiden van Nederland, in de provincie Limburg. Het dorpje heeft een landelijke ligging en wordt omringd door prachtige natuur.

Het bijzondere aan Reijmerstok is de authentieke sfeer die het uitstraalt. De oude boerderijen, smalle straatjes en karakteristieke huizen geven het dorpje een romantische uitstraling. Het lijkt alsof de tijd hier heeft stilgestaan.

In Reijmerstok kun je heerlijk wandelen en fietsen in de groene omgeving. Het dorpje ligt namelijk vlakbij het Zuid-Limburgse Heuvelland, bekend om zijn heuvelachtige landschap en mooie wandelroutes. Ook vind je in de omgeving diverse wijngaarden, waar je kunt genieten van een goed glas Limburgse wijn.

Daarnaast heeft Reijmerstok ook een rijke geschiedenis. Het dorpje stamt uit de Middeleeuwen en kent verschillende historische bezienswaardigheden, zoals de Sint Gertrudiskerk uit de 12e eeuw. Het is dan ook een aanrader om een wandeling te maken langs deze historische gebouwen en zo meer te leren over de geschiedenis van Reijmerstok.

Straatnaam
An Uerbech
Helperterwee
Cité François Nemers
Am Moul
In den Leyen
Béiwenerwee
Belle-Vue
Op Rommelspont
Biirbelterwee
Am Fuert