Alle straten in Bridel

Bridel heeft 47 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Bridel. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Wervershoof - Een prachtige plaats in Nederland

Wervershoof is een charmant dorp gelegen in de provincie Noord-Holland, in Nederland. Het dorp ligt aan het IJsselmeer en maakt deel uit van de gemeente Medemblik. Met zijn schilderachtige uitzichten en historische charme trekt Wervershoof het hele jaar door bezoekers aan.

Wervershoof staat bekend om zijn karakteristieke huizen en adembenemende landschappen. Het dorp biedt vele mogelijkheden voor recreatie, van wandelen en fietsen langs de dijk tot varen op het water van het IJsselmeer. Daarnaast is Wervershoof ook een populaire bestemming voor vogelliefhebbers, omdat het gebied bekend staat om zijn verscheidenheid aan vogelsoorten.

Naast de prachtige natuur heeft Wervershoof ook een rijk historisch erfgoed. Het dorp heeft verschillende historische gebouwen en een interessant museum, genaamd "Het Regthuys", dat de geschiedenis van Wervershoof en de omgeving vertelt. Het museum organiseert ook regelmatig culturele evenementen en tentoonstellingen.

Wervershoof heeft ook een levendige gemeenschap, met tal van lokale winkels, restaurants en cafes. Bewoners en bezoekers kunnen genieten van heerlijke lokale gerechten en genieten van de gastvrijheid van de inwoners. Bovendien worden er het hele jaar door verschillende festivals en markten georganiseerd, waardoor er altijd iets te beleven is in Wervershoof.

Straatnaam
Rue des Prés
Rue Biergerkräiz
Rue des Pins
Rue de Luxembourg
Am klenge Park
Briddelsknupp
Rue Nicolas Goedert
Impasse Michel Kieffer
Rue des Bruyères
Rue du Tilleul
Rue de Schoenfels
Rue des Carrefours
Beim Antonskräiz
Val des Romains
Rue Paul Binsfeld
Rue de la Sapinière
Rue Henri Hemes
Rue des Genêts
Rue de l'École
Feiteknäppchen
Rue Jean Oster
Rue Henri Thill
Rue Camille Claudel
Rue Guillaume Stolz
Rue du Bois
Rue des Hêtres
Rue des Jardins
Rue Henri Moore
Rue Lucien Wercollier
Rue Willibrord Steinmetz
Rue J.-F. Kennedy
Rue François-Christian Gerden
Rue des Bouleaux
Bei de 5 Buchen
Rue Jean Arp
Rue des Carrières
Rue Gewännchen
Rue de Steinsel
Kléngelbuer
Allée Saint Hubert
Place Verte
Allée des Sorbiers
Impasse Flamo
Op der Dresch
Rue Mathias Perrang
Rue Robert Bintener
Op de Schëppen