Alle straten in Breidfeld

Breidfeld heeft 4 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Breidfeld. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Ontdek het mooie Heeze in Nederland

Heeze is een rustig en pittoresk dorp gelegen in het zuiden van Nederland. Het dorp staat bekend om zijn prachtige natuur, historische gebouwen en gezellige sfeer. Een bezoek aan Heeze is dan ook een absolute aanrader voor liefhebbers van cultuur en natuur.

Heeze is omgeven door schitterende natuurgebieden, zoals de Strabrechtse Heide en het Leenderbos. Deze gebieden lenen zich uitstekend voor lange wandelingen en fietstochten. Ontdek de uitgestrekte heidevelden, bossen, vennen en beken. Neem een picknickmand mee en geniet van de rust en stilte in de natuur.

In het centrum van Heeze vind je prachtige historische gebouwen, zoals Kasteel Heeze. Dit kasteel stamt uit de 17e eeuw en is een imposante verschijning. Maak een wandeling door de fraai aangelegde kasteeltuin en bewonder de prachtige architectuur. Vergeet ook zeker niet een bezoek te brengen aan de Sint-Martinuskerk, een gotische kerk uit de 15e eeuw.

Heeze heeft daarnaast ook een levendig cultureel leven. Er worden regelmatig evenementen georganiseerd, zoals de jaarlijkse Brabantsedag. Dit is een traditionele optocht waarbij inwoners van Heeze en omliggende dorpen historische taferelen uitbeelden. Ook kun je een bezoek brengen aan het gezellige centrum, waar je diverse winkels, restaurants en terrassen vindt. Proef de heerlijke streekgerechten en geniet van een lokaal gebrouwen biertje.

Straatnaam
Duarrefstrooss
Cliärrwerstrooss
Trit
Wämperweeg