Alle straten in Bourscheid-Moulin

Bourscheid-Moulin heeft 2 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Bourscheid-Moulin. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Welkom in Westwoud

Westwoud is een pittoresk dorp gelegen in de provincie Noord-Holland, in Nederland. Dit charmante dorp is omgeven door groene weilanden en oude boerderijen, wat zorgt voor een rustige en landelijke sfeer.

Westwoud biedt een scala aan activiteiten en bezienswaardigheden voor bezoekers. Je kunt genieten van prachtige wandel- en fietsroutes door de omliggende natuur, zoals het Westwoudpad. Daarnaast heeft het dorp een rijke geschiedenis, die terug te vinden is in de oude gebouwen en monumenten.

Een van de meest opvallende bezienswaardigheden in Westwoud is de witte kerk, die dateert uit de 15e eeuw. Deze kerk is een prachtig voorbeeld van de traditionele Nederlandse architectuur en is zeker een bezoek waard.

Naast de natuur en historie biedt Westwoud ook diverse mogelijkheden om te ontspannen. Het dorp heeft een aantal gezellige cafés en restaurants waar je kunt genieten van heerlijke streekgerechten en lokale specialiteiten.

Straatnaam
Buurschter-Millen
Camping du Moulin