Alle straten in Born

Born heeft 12 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Born. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Rutten is een rustig dorp gelegen in de provincie Flevoland, in het hart van Nederland. Het dorp ligt in de gemeente Noordoostpolder en heeft een kleine, hechte gemeenschap van ongeveer 1500 inwoners.

Een van de meest opvallende kenmerken van Rutten is het grote aantal boerderijen en landbouwgronden in de omgeving. Het landschap wordt gekenmerkt door uitgestrekte weilanden en polders, waar vee wordt gehouden en gewassen worden verbouwd. Het is dan ook niet verwonderlijk dat agrarische activiteiten een belangrijke rol spelen in het dagelijks leven van de inwoners van Rutten.

Naast de landelijke sfeer biedt Rutten ook diverse recreatiemogelijkheden. Zo is er een groot natuurgebied genaamd het Voorsterbos, dat deel uitmaakt van het Nationaal Park Nieuw Land. Hier kunnen bezoekers genieten van wandelingen door het bos, fietsen langs de vele fietspaden of vogels spotten bij het Meer van Bovenwater.

Tot slot heeft Rutten ook enkele kleine winkels en voorzieningen die de basisbehoeften van de inwoners bevredigen. Er is een supermarkt, een basisschool en enkele sportfaciliteiten zoals een tennisbaan en een voetbalveld. Voor meer uitgebreide winkel- en entertainmentmogelijkheden kunnen de inwoners terecht in de nabijgelegen stad Emmeloord.

Straatnaam
Haaptstrooss
Wangertswee
Um Salzwaasser
Sauergaass
Schlassstrooss
Duerfstrooss
An der Aa
Neie Wee
Campingswee
Burer Millen
Pëtzwee
Am Eder