Alle straten in Bockholtz

Bockholtz heeft 4 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Bockholtz. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Sevenum: Een prachtig dorp in Nederland

Sevenum is een pittoresk dorp gelegen in de provincie Limburg, in het zuiden van Nederland. Het dorp ligt in de gemeente Horst aan de Maas en heeft een rijke historie die teruggaat tot de middeleeuwen.

Eén van de bekendste attracties in Sevenum is attractiepark Toverland. Dit park trekt jaarlijks duizenden bezoekers van zowel binnen als buitenland. Daarnaast is Sevenum ook bekend om zijn prachtige natuurgebieden, zoals de Groote Peel en de Maasduinen.

Het dorp biedt tal van recreatiemogelijkheden. Zo zijn er diverse fiets- en wandelroutes die je door het mooie landschap leiden. Daarnaast kun je in Sevenum ook genieten van heerlijke streekproducten in de lokale horecagelegenheden.

Kortom, Sevenum is een ideale bestemming voor iedereen die op zoek is naar rust, natuur én attracties. Of je nu wilt genieten van de prachtige natuur, een dagje wilt vertoeven in attractiepark Toverland of gewoon even wilt ontsnappen aan de drukte van alledag, Sevenum biedt voor ieder wat wils!

Straatnaam
Ewescht Duerf
Beim Kazebësch
Haaptstrooss
Ennescht Duerf