Alle straten in Bockholtz (Goesdorf)

Bockholtz (Goesdorf) heeft 5 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Bockholtz (Goesdorf). Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Keijenborg: Een prachtig dorp in Nederland

Keijenborg is een idyllisch dorp gelegen in de Achterhoek, in de provincie Gelderland. Het dorp staat bekend om zijn landelijke charme en rustige sfeer. Met slechts een paar honderd inwoners is Keijenborg een oase van rust en stilte, ideaal voor mensen die willen ontsnappen aan de drukte van de stad.

Keijenborg is omgeven door prachtige natuur, met uitgestrekte weilanden, bossen en charmante boerderijen. Het dorp is een paradijs voor natuurliefhebbers en wandelaars, met verschillende wandelroutes die het hele jaar door worden aangeboden. Of je nu houdt van lange wandelingen in de natuur of gewoon wilt genieten van een ontspannen fietstocht, Keijenborg biedt voor elk wat wils.

Eén van de hoogtepunten van Keijenborg is Kasteel Keijenborg, een historisch kasteel dat dateert uit de 16e eeuw. Het kasteel is omgeven door prachtige tuinen en biedt een uniek inzicht in de geschiedenis van de regio. Naast het kasteel is Keijenborg ook de thuisbasis van een aantal historische kerken en monumenten, die een bezoekje waard zijn.

Keijenborg heeft ook een levendige gemeenschap, met tal van lokale evenementen en activiteiten gedurende het hele jaar. Of het nu gaat om de jaarlijkse dorpsfeesten, markten of culturele evenementen, er is altijd wel iets te doen in Keijenborg. Daarnaast zijn er verschillende gezellige cafés en restaurants waar je kunt genieten van heerlijke streekgerechten en gastvrijheid.

Straatnaam
Am Duerf
Kiirchewee
Am Aale Wee
Op der Millen
Am gringe Päsch