Alle straten in Bilsdorf

Bilsdorf heeft 6 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Bilsdorf. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Ontdek het charmante Winterswijk Miste in Nederland

Winterswijk Miste is een pittoresk dorpje gelegen in de Achterhoek, in het oosten van Nederland. Met zijn landelijke charme, prachtige landschappen en talloze historische bezienswaardigheden is het een populaire bestemming voor zowel locals als toeristen.

De omgeving van Winterswijk Miste staat bekend om zijn mooie natuurgebieden, zoals het Nationaal Landschap Winterswijk. Hier kun je eindeloos wandelen en fietsen door uitgestrekte bossen, glooiende weilanden en idyllische vennetjes. Adem de frisse lucht in terwijl je geniet van de rust en stilte om je heen.

Naast de prachtige natuur heeft Winterswijk Miste ook een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. Bewonder de historische boerderijen, kerken en molens die nog steeds het dorpsbeeld sieren. Breng een bezoek aan het Museum Villa Mondriaan, waar de wereldberoemde kunstenaar Piet Mondriaan zijn jeugd doorbracht. Hier leer je alles over zijn leven en werk.

Winterswijk Miste staat ook bekend om zijn gevarieerde culinaire scene. Geniet van heerlijke streekproducten in een van de gezellige cafés en restaurants in het dorp. Proef de smaken van de Achterhoek en laat je verrassen door de gastvrijheid van de lokale bevolking.

Straatnaam
Rue Fernand Wark
An der Buch
Neimillewee
Rue Abbé Neuens
Rue des Passeurs
Riesenhafferwee