Alle straten in Bettel

Bettel heeft 13 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Bettel. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Welkom in Netersel

Netersel is een klein dorp gelegen in de provincie Noord-Brabant, in het zuiden van Nederland. Het dorp behoort tot de gemeente Bladel en telt ongeveer 1000 inwoners. Ondanks zijn kleine omvang heeft Netersel een rijke geschiedenis en een warme gemeenschap.

Het landschap rondom Netersel is prachtig en nodigt uit tot het maken van wandel- en fietstochten. Je kunt genieten van de rust en stilte terwijl je door de groene velden en bossen wandelt. Daarnaast zijn er ook diverse natuurgebieden in de buurt, zoals landgoed De Hertenwei en de Cartierheide.

In het centrum van Netersel vind je enkele gezellige cafés en restaurants waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Het dorp heeft ook een kleine supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Voor meer winkels en voorzieningen kun je terecht in het nabijgelegen dorp Bladel.

Als je geïnteresseerd bent in cultuur en geschiedenis, dan kun je een bezoek brengen aan enkele historische bezienswaardigheden in en rondom Netersel. Bijvoorbeeld de Sint-Lambertuskerk, een prachtige kerk uit de 15e eeuw, of het Oude Raadhuis, dat dateert uit de 18e eeuw. Daarnaast worden er regelmatig evenementen en activiteiten georganiseerd in het dorp, zoals de jaarlijkse kermis en de Neterselse dorpsfeesten.

Straatnaam
Veinerstrooss
Kierchestrooss
Bei der Bréck
Op der Ho
Am Haff
An der Gässel
An d'Lauterbaach
Millewee
Op der Knupp
Kierfechtswee
An den Längten
Am Bréckefeld
Op der Telleschbaach