Alle straten in Berdorf

Berdorf heeft 25 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Berdorf. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Wierden

Wierden is een plaats en gemeente in de provincie Overijssel, gelegen in het oosten van Nederland. De gemeente Wierden bestaat uit meerdere dorpen en is omringd door een groene omgeving.

Wierden heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. In het centrum van de plaats zijn nog steeds historische gebouwen te vinden, zoals de Jacobuskerk uit de 13e eeuw.

Naast historische bezienswaardigheden biedt Wierden ook volop natuurschoon. In de omgeving zijn er tal van fiets- en wandelroutes door het Twentse landschap. Ook zijn er diverse recreatieplassen waar je kunt genieten van activiteiten zoals zeilen, zwemmen en vissen.

Wierden staat bekend om zijn gezellige sfeer en gastvrijheid. Het dorp biedt diverse winkels, restaurants en cafés waar je kunt genieten van lokale specialiteiten en streekproducten. Jaarlijks worden er ook diverse evenementen georganiseerd, zoals de Wiezoloop en het Straatfestival.

Straatnaam
Biirkelterstrooss
Rue de Grundhof
Rue de Consdorf
Am Pesch
An der Ruetsbech
Um Wues
Hammhafferstrooss
Rue d'Echternach
Um Millewee
Am Kreppent
An der Laach
Rue Beronis Villa
Rue Raymond Petit
Am Saitert
Um Hammhaff
Beim Maartbesch
Um Biirkelt
Rue Michel Müller
An der Sank
An der Kéier
Rue Jos Keup
An der Heeschbech
Op Posselt
Um Rockelsbongert
Op Kisécker