Alle straten in Bastendorf

Bastendorf heeft 14 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Bastendorf. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Waterhuizen - een pittoresk dorpje in Nederland

Waterhuizen is een klein en charmant dorpje gelegen in de provincie Groningen in Nederland. Het ligt op ongeveer 10 kilometer ten noordoosten van de stad Groningen. Ondanks zijn bescheiden omvang heeft Waterhuizen veel te bieden aan bezoekers en bewoners.

Een van de meest opvallende kenmerken van Waterhuizen is het prachtige landschap eromheen. Het dorp wordt omringd door schilderachtige waterwegen en groene velden. Het is een ideale plek voor wandelaars en fietsers die willen genieten van de natuurlijke schoonheid van Nederland. Daarnaast is Waterhuizen ook bekend om zijn charmante windmolens, die een bijzondere sfeer aan het dorp geven.

In Waterhuizen is ook veel te ontdekken op historisch gebied. Het dorp heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 11e eeuw. Een bezoek aan de historische binnenstad is dan ook zeker de moeite waard. Hier vind je oude gebouwen, mooie grachten en gezellige straatjes. Daarnaast heeft Waterhuizen ook een aantal interessante musea die meer inzicht geven in de lokale geschiedenis.

Waterhuizen biedt ook verschillende recreatiemogelijkheden. Het dorp heeft een jachthaven, waar je kunt genieten van watersportactiviteiten zoals zeilen, varen en vissen. Daarnaast zijn er ook diverse horecagelegenheden waar je kunt genieten van lokale gerechten en drankjes. Op zonnige dagen kun je heerlijk ontspannen op een van de vele terrassen.

Waterhuizen is een bijzondere plek die zeker een bezoek waard is. Of je nu houdt van natuur, geschiedenis of gewoon wilt ontspannen, dit dorp biedt voor ieder wat wils. Kom en ontdek de charme en schoonheid van Waterhuizen!

Straatnaam
Mellerbaach
Bleesgaass
Op der Tomm
Haaptstrooss
Am Eck
Am Haff
Am Biedemchen
Bleesmillen
Haerebiergstrooss
An der Lengt
Tommgruecht
An der Bamschoul
An der Gaass
Am Eessel