Alle straten in Basbellain

Basbellain heeft 13 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Basbellain. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Bentelo: Geniet van de landelijke charme van dit typisch Twentse dorp

Bentelo is een schilderachtig dorp gelegen in het prachtige Twente, in het oosten van Nederland. Dit pittoreske dorpje, dat onderdeel is van de gemeente Hof van Twente, zal je betoveren met zijn landelijke charme en gastvrijheid. Of je nu houdt van wandelen en fietsen in de natuur, culturele bezienswaardigheden wilt ontdekken of gewoon op zoek bent naar rust en ontspanning, Bentelo heeft voor ieder wat wils.

De omgeving van Bentelo is ideaal om te verkennen per fiets of te voet. De prachtige landschappen en landelijke wegen zorgen voor de perfecte setting voor een ontspannen tocht. Bezoekers kunnen genieten van de rust en stilte en tegelijkertijd genieten van het adembenemende uitzicht op het Twentse platteland. Daarnaast zijn er diverse fiets- en wandelroutes die je kunt volgen om de omgeving te verkennen en bezienswaardigheden zoals kastelen en historische boerderijen te ontdekken.

Voor cultuurliefhebbers heeft Bentelo ook genoeg te bieden. Breng een bezoek aan de prachtige Sint Nicolaaskerk, die dateert uit de 12e eeuw en een belangrijk historisch monument is. Bewonder de unieke architectuur en de historische kunstwerken die hier te vinden zijn. Of breng een bezoek aan Het Bussemakerhuis, een historisch pand dat nu dienst doet als museum en waar je meer te weten kunt komen over de geschiedenis van Bentelo en de omgeving.

Na een dag vol activiteiten kun je heerlijk ontspannen in een van de gezellige restaurants of cafés in Bentelo. Proef de lokale specialiteiten, zoals de bekende Twentse krentenwegge of geniet van een heerlijk diner bereid met verse streekproducten. De gastvrijheid van de inwoners van Bentelo zal ervoor zorgen dat je je direct thuis voelt in dit charmante dorpje.

Straatnaam
An der Triit
Schmänneweeg
Wilwerdangerweeg
Cornelysmillen
Ëlwenterweeg
Beesléckerweeg
Duarrefstrooss
Am Duarref
Am Lehmeck
Kirchermillen
Den Aarmesweeg
A Rénken
Op d'Geissbréck