Alle straten in Altlinster

Altlinster heeft 7 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Altlinster. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Dongjum: Een charmant dorp in Friesland

Dongjum is een pittoresk dorp in de provincie Friesland, gelegen in het noorden van Nederland. Met zijn rijke geschiedenis, prachtige landschap en vriendelijke gemeenschap trekt Dongjum bezoekers van heinde en verre.

Een van de meest opvallende kenmerken van Dongjum is de prachtige 13e-eeuwse Sint-Pierrekerk. Deze historische kerk is een belangrijk monument in de regio en trekt liefhebbers van architectuur en geschiedenis aan. Het omliggende platteland biedt ook tal van mogelijkheden om te wandelen, fietsen en genieten van de rustige schoonheid van het Friese landschap.

Naast de natuurlijke schoonheid heeft Dongjum ook een levendige gemeenschap met verschillende lokale evenementen en festivals. Van de jaarlijkse kerstmarkt tot traditionele Friese dansvoorstellingen, er is altijd wel iets te beleven in Dongjum. Daarnaast zijn er ook verschillende gezellige eetgelegenheden waar je kunt genieten van lokale Friese gerechten en specialiteiten.

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen vakantie in de natuur, geïnteresseerd bent in geschiedenis en cultuur, of gewoon wilt genieten van de charme van een typisch Nederlands dorp, Dongjum is zeker een bezoekje waard. Kom langs en ervaar zelf de unieke sfeer van dit prachtige stukje Friesland!

Straatnaam
Rue de Larochette
Rue de Junglinster
Rue de Godbrange
Rue des Prés
Rue de Luxembourg
Op der Héicht
Rue de Bourglinster